Slotspelletjes met een voetbalthema

Of de beste voetbalspelers in de wereld 2018 gerelateerd kunnen worden met het spelen van slotspelletjes, is moeilijk te zeggen. Maar gegarandeerd zullen ze ooit wel een of ander voetbalspel gespeeld hebben als ontspanning! Voetbalfans weten dat er nooit ‘te veel voetbal’ kan zijn. Er zijn spelletjes om op je pc of Xbox af te spelen, maar dankzij online gokken hebben we nu ook nog een andere speloptie: gokspellen met voetbalspellen.

Sport is een vrij populair onderwerp onder de softwareontwikkelaars van casinogames. Zo is er een reeks videoslots voor rally, boksen en wintersport, maar voetbalwedstrijden maken toch wel het grootste deel uit onder de gokspellen met categorie “sport”. Wij denken gewoon omdat voetbal geweldig is! Terwijl miljoenen mensen de wedstrijd op tv bekijken, kun jij een jackpot winnen terwijl je de rollen van de slot laat draaien. Ben je op zoek naar enkele leuke spelletjes om online te spelen? In dit artikel vind je alvast enkele grandioze suggesties.

Football Star

Football Star is een videoslot met 5 rollen dat ontworpen werd door Microgaming. Dit leuke spel brengt de spanning en het plezier van de World Cup naar je scherm met fantastische 3D-geanimeerde beelden en epische muziek die bij het thema past. De unieke functies, de geldprijzen voor kampioenen en de 243 manieren om een overwinning te behalen, zijn meer dan genoeg redenen om dit spel te proberen. Vergeet niet om je inzet in te stellen voordat je de wedstrijd van je leven start!

Football Carnival

Deze voetbalcarnaval-slot werd in 2014 speciaal gelanceerd voor het Wereldkampioenschap voetbal en brengt de voetbalgekte samen met een samba-kick. Football Carnival is een mobiele slot van Playtech en je weet wat je gaat krijgen als je een van de vele geweldige Playtech-gokautomaten opent: de geluiden zijn origineel en leuk en de grafische afbeeldingen zijn scherp en helder. De slot kan gespeeld worden op een Android-apparaat en iOS.

Football Champions Cup

Een leuk kleine detail: in dit spel van Net Entertainment kun je kiezen met welk Europese teams je gaat spelen. Waarom Europees? Omdat deze slot speciaal gelanceerd werd voor de EUFA Europese Kampioenschappen in 2016. Twee functies van Football Champions Cup zijn zeker de moeite waard om hier te vermelden: een click me bonusspel dat evenveel opwinding brengt als een realistische strafschop en het gratis spins toernooi, hetwelk zeer slim door NetEnt in te spelen niveaus werd gezet.

Andere slots met voetbalthema: Final Score, Football Slot, Goooal, Football Mania, Penalty Shootout en nog vele andere.