Welkom op deze blog die je het beste van het voetbal brengt.

We voetballen, we kijken naar voetbal en we praten over voetbal. En wij schrijven graag over voetbal! Ons verlangen is om een groter publiek te bereiken met onze opvattingen over voetbal, teams en spelers dan alleen familie en vrienden. Het internet en de blogsfeer bieden die mogelijkheid. En zo werd onze blog geboren!

Deze blog gaat dus over voetbal en alles wat te maken heeft met voetbal. We beloven je te informeren door feiten te gebruiken in plaats van fictie en door ‘nieuws’ in de juiste context en perspectief te plaatsen. Daarnaast zullen we je vermaken door interessante en leuke achtergrondinformatie te brengen dat fans helpt te genieten van voetbal. Uiteraard hopen we ook via dit kanaal de sport zelf te helpen door de invalshoeken en het nieuws te bespreken die een impact hebben op de toekomst van voetbal. Met deze blog willen we vooral actief bijdragen aan de ontwikkeling van het spel over de hele wereld. Deze blog is dus jouw lens in hoe voetbal kan en zou moeten zijn, zowel voor de fans en voor de spelers.

Starten op deze blog

Misschien kunnen we starten met een stukje geschiedenis over het ontstaan van het spel? Niet zoveel mensen weten immers dat de geschiedenis van voetbal meer dan 2000 jaar teruggaat naar het oude China. Ook Griekenland, Rome en bepaalde delen van Midden-Amerika beweren de sport te hebben gestart; maar het was Engeland dat in 1863 voetbal, of wat de Britten en vele andere mensen over de hele wereld “voetbal” noemen, heeft overgezet in het spel dat we vandaag kennen.

Wat tref je verder aan op deze virtuele plek?

Op deze blog houden we je niet alleen op de hoogte van de beste voetbalploegen in de wereld, maar delen we ook alle informatie over de beste voetballers en vele nieuwtjes over de beste slotspelletjes met een voetbalthema en het online wedden op voetbal. Daarnaast brengen we alles wat je moet weten over de FIFA-wereldbeker en de meest waardevolle overeenkomsten die gesloten werden met grote merken als Adidas en nog vele andere. Het loont dus zeker de moeite om ons regelmatig een bezoek te brengen om up-to-date te blijven met de voetbalwereld. Wij doen alvast ons best om er een aangename plek van te maken!
Bedankt voor het lezen, en nogmaals, welkom op deze blog.